• Imprimeix

Visita institucional del president de la Generalitat de Catalunya

El President va fer un recorregut per les instal·lacions de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya

19/09/2017 11:09
Xavier Gatius i Puigdemont

El passat 18 de setembre, el Molt Honorable President de la Generalitat, el Sr. Carles Puigdemont, va visitar les instal·lacions de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, acompanyat del conseller de Presidència, el Sr. Jordi Turull, el secretari general de la Presidència, el Sr. Joaquim Nin, el delegat del Govern de la Generalitat, el Sr. Miquel Àngel Escobar, el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, el Sr. Jordi Puigneró, i el director general de l’entitat, el Sr. Xavier Gatius.

En la visita es va aprofitar per informar i compartir inquietuds amb al President sobre els aspectes i tendències més rellevants d’actualitat en matèria de ciberseguretat. Posteriorment es va realitzar un recorregut per les diferents àrees operatives, presentant la direcció i l’equip humà de l’entitat a la comitiva.

L’acte es va cloure amb una valoració institucional del President i el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital sobre la importància de la seguretat digital en el moment actual.