• Imprimeix

El President de la Generalitat visita el CESICAT

L'MHP ha fet un recorregut per les instal·lacions de l'entitat i ha conegut la seva direcció i equip humà

27/07/2018 11:07
visita

Autor: Jordi Bedmar

Aquest divendres 27 de juliol, el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Quim Torra, ha visitat les instal·lacions del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), acompanyat del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, el Sr. Jordi Puigneró, el secretari general de Polítiques Digitals i Administració Pública, el Sr. Xavier Gatius, el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, el Sr. David Ferrer, el director gerent del CTTI, Joan Angulo, i el director general del CESICAT, el Sr. Oriol Torruella.

El President ha fet un recorregut per les instal·lacions de l’entitat, coneixent la direcció i el seu equip humà. Durant el mateix ha vist de primera mà la sala d'operacions, que és l’espai de coordinació operativa i control de les diferents amenaces de ciberseguretat. 

Més tard, ha realitzat un parlament a l’Espai Bital junt amb el conseller Puigneró, davant dels treballadors i treballadores del CESICAT, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI). En ell, l'MHP ha reivindicat les TIC com a decisives en un segle "marcat per la tecnologia" i ha assegurat que seran "una prioritat evident pel Govern", exemplificant-ho amb la creació de la nova conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública, "que ens situa a l'avantguarda dels països més avançats". 

 

El President ha reivindicat les TIC com a decisives pel futur del país i ha assegurat que seran "una prioritat evident pel Govern"