• Imprimeix

El CESICAT participarà a la Ciutat dels Somnis 2018

El Programa Internet Segura de l’entitat té preparat un joc interactiu per tal que els nens i nenes coneguin els secrets de la ciberseguretat

19/12/2018 10:12
somnis

El Programa Internet Segura del CESICAT, responsable de conscienciació i sensibilització de la ciutadania sobre ciberseguretat, participarà un any més al renovat Festival de la Infància, que darrerament se celebra sota el nom de ‘La ciutat dels somnis’. L’esdeveniment serà al recinte Montjuïc de Fira Barcelona i tindrà una duració de 5 dies, del 27 fins al 31 de desembre.

L’entitat disposarà d’un estand des d’on els nens i nenes coneixeran els secrets de la ciberseguretat. Per aconseguir-ho, Internet Segura ha dissenyat un joc interactiu, sota el nom de ‘Una ciberaventura a la ciutat, en què hauran d’ajudar a capturar un personatge malvat que vol atacar tots els dispositius connectats de la ciutat. Per altra banda, els més petits comptaran amb un espai lúdic on pintar digitalment i fer trencaclosques.

La cita, que es produeix de forma anual, tornarà a ser útil a l’entitat tant per captar en quin nivell aquesta generació digital, que fa un ús massiu de la xarxa, té uns hàbits cibersaludables, com per impulsar aquesta cultura de ciberseguretat. En l’edició anterior, fins a 4.000 persones, d’un total de 25.000, van acostar-se a l’estand del CESICAT. Aleshores es va optar per fomentar l’interès professional per la ciberseguretat, amb un laboratori de detecció d’amenaces cibernètiques.

L’esdeveniment serà al recinte Montjuïc de Fira Barcelona i tindrà una duració de 5 dies, del 27 fins al 31 de desembre.