• Imprimeix

Aquest Nadal, compra segur per Internet

El Programa Internet Segura engega una campanya de conscienciació per les famílies que compren digitalment

18/12/2017 11:12
IS

El Nadal és època de regals - el Tió, els Reis, el Pare Noel, l’amic invisible... – i cada cop més les famílies efectuen les seves compres de forma online. La comoditat i la varietat són dos dels factors que han fet créixer l’adquisició de productes i serveis a Internet. Durant el 2016, més de 21 milions de ciutadans de l’Estat ho van fer, amb una despesa mitjana de 1.198€.

Les oportunitats que ofereix la digitalització de la compra són múltiples i si se sap utilitzar bé fan més fàcil i senzilla la vida. Amb la suma de les noves eines disponibles i un augment de la cultura de ciberseguretat aconseguirem que les nostres dades personals i financeres circulin de forma segura.

En aquest sentit, el Programa Internet Segura ha començat una campanya de conscienciació a partir de la difusió de continguts a la pàgina web i consells a les xarxes, amb imatges i infografies que ho facin més entretingut. L’objectiu és, doncs, garantir que els ciutadans facin un bon ús de la compra digital. Entre d’altres, assenyalen la importància dels mecanismes de pagament segur, l’ús de xarxes protegides o els segells que distingeixen la fiabilitat de les pàgines de compra.