• Imprimeix

Actualitzacions de seguretat de Microsoft

18/10/2017 13:10
Logo Microsoft

Microsoft ha publicat actualitzacions de seguretat per solucionar un total de 62 vulnerabilitats en els seus productes, incloent un 0-day a Microsoft Office, és a dir, l’execució de codi maliciós. Entre d’altres, hi ha solucions per a Microsoft Windows, Microsoft SharePoint Server, Skype, Internet Explorer o Microsoft Lync.

Les vulnerabilitats més crítiques han aparegut: a Microsoft Office, degut al Microsoft’s Dynamic Data Exchange (DDE), mecanisme que permet que un document accedeixi a les dades d’un altre, fins i tot si pertany a una aplicació diferent; al DNS de Windows, per un defecte d’execució de codi remot que afecta els ordinadors que han fet servir Windows 8.1, Windows 10 i Windows Server 2012 durant el 2016; i a la plataforma de col·laboració empresarial Sharepoint, per un error d’scripts (XSS) al Service Pack 1 de SharePoint Enterprise Server 2013 i 2016, consentint l’enviament de sol·licituds malicioses.

Els experts de ciberseguretat recomanen aplicar les actualitzacions de seguretat al més aviat possible, per tal d’evitar que els pirates informàtics i els ciberdelinqüents agafin el control dels ordinadors. Per fer-ho, cal anar a: Configuració → Actualització i seguretat → Actualització de Windows → Comprovar si hi ha actualitzacions o es poden instal·lar manualment.